Hoioi

 • Skrevet 27.04.2012 - klokken 22:05 i kategorien Blogg

Overskriften har ingen mening, menmen. Får ikke vist innkjøp i dag siden blogg.no klikker bra, men får ta det i morra:) nå sitter jeg godt planta i gostolen, i morra skjer det ikke noe spesielt men skal kanskje på kino og tenkte at jeg skulle bytte på litt design!
Men vi snakkes i morra!


Someday

 • Skrevet 26.04.2012 - klokken 22:20 i kategorien Blogg

Heihei, i sta var jeg på mosseporten (senter) med Tonje, utrolig koselig og utrolig mye salg! Men viser innkjøpene i morra, men det siste vi så på før vi dro var den nye parfymen til Justin Bieber "Someday" lukter utrolig godt, men kjøpte den ikke. Men hvis eller når han kommer til Norge gjett om jeg skal!
Men vi snakkes i morra!


Oppsumering!

 • Skrevet 24.04.2012 - klokken 22:05 i kategorien Blogg

Hei, har rett og slett ikke hatt tid til blogging, og når jeg faktisk hadde tid så klikka pc'en og mlbilblogging er ikke like bra, men mobilblogger nå. Hehe. Men ja, som sakt var jeg i bursdag på fredag til to herlige jenter, var kjempe koselig og ikke minst gøy! Men det som var dumt var at vi hadde en lek hvit vi skulle snurre 10ganger rundt en flaske, og jeg var første mann på laget mitt og når jeg var ferdig var jeg veldig svimmel. Og når jeg er svimmel går ting veldig galt så jeg bare deisa ned i gulvet og slo både hode og knær. Runde to skulle man tro jeg var på vei ut døra.. Men gøy for det da. På lørdag hadde vi besøk men tok ikke bilder, og på søndag var jeg o søsteren min med ho ene som var på besøk, på kino for å se "American pie reunion" veldig morsom, anbefales! Bildene kommer nederst.
Snakkes!


I'm sorry bro..

 • Skrevet 18.04.2012 - klokken 21:30 i kategorien Blogg

Heihei!
Sorry for at jeg ikke har blogga i det siste, mye å gjøre med skole osv..Men som jeg har sakt mange ganger før så skal jeg få begynt ordentlig nå :)
På fredag skal jeg i bursdag, så da blir det nok en del bilder! Men akkurat nå sitter jeg å ser på tv Norge og venter på at den nye serien "Good Christian Bitches" eller hva den heter.
Prekas i morra!


Inspo

 • Skrevet 11.04.2012 - klokken 22:03 i kategorien Blogg

 

 


 

Hei!

I dag har jeg bare hvert på skolen, gjort lekser og slappet av, men i morra skal søte Tonje bli med meg hjem. Vi skal jobe med et engelsk intervju(?) hvor vi intervjuer hverandre. Men som dere ser har jeg lagt ut litt inspo bilder av det som inspirerer meg, ble ikke så mange bilder men det er nå bilder. Jeg skal bli flinkere til å variere med bilder og ha fler bilder av meg, men må bare lde kameraet og jeg skal nok huske det til i morra :) Jeg ser jo på statistikken at jeg hr noen lesere og jeg håper at jeg får fler og at de kommenterer men dere gjør som dere vil, men det hadde hvert veldig hyggelig og hvis du har blogg kommer jeg til å kommentere tilbake. 

Hva inspirerer deg?Back to school!

 • Skrevet 10.04.2012 - klokken 21:47 i kategorien Blogg

Heihei

De fleste begynnte på skolen i dag, var ikke noen serlig fin start. Jeg startet dagen med å forsove meg! Og selvfølgelig begynnte det å reine hele dagen og da blir håret mitt bølgete, bustete og så ut om at det  var bomba.. Men dagen gikk overaskende fort, noe som lettet opp dagen min litt mer. Når jeg kom hjem gikk jeg bar å slappet av med en gang og gjorde lekser, så var det trening og nå sitter jeg her:) Ikke noe serlig spendene som skjedde for meg, men når hvet dere hvertfall hva jeg har gjort!Snakkes!

Begynnte du på skolen i dag?


I'm Back!

 • Skrevet 09.04.2012 - klokken 21:59 i kategorien Blogg

Hei!

Nå er jeg tilbake fra den pausen jeg ikke hviste att jeg skulle ha, men det ble nødvendig av personlige grunner. Men nå er jeg tilbake med mange fler innlegg og nytt design! Takk til Marie som forandret deignet mitt, dere kan finne bloggen hennes her www.maariejt.blogg.no.  Men jeg skal ordne med profil tekst og bilde og sefølgelig header. Nå sitter jeg på rommet mitt og later meg på det beste før jeg begynnner på skolen igjen i morra, det blir godt å se vennene mine igjen. Blogg.no er så dårlig nå, selvom jeg har bra nett får jeg ikke lastet opp et bilde.

 

 

 

Bildene er fra We heart it. 

snakkes!

Hva har du gjort i ferien? 


Algebra..

 • Skrevet 12.03.2012 - klokken 17:39 i kategorien Blogg

Heihei!

Sorry for at jeg ikke fikk blogga i går, mye å gjøre den dagen:( Men i dag har egentlig gått ut på å være på skolen og lekser, nå sitter jeg med algebra, det er egentlig litt gøy. Er snart ferdig, så venter naturfag, norsk og tysk. Også har jeg en bok andmeldelse jeg må gjøre til onsdag, gøy skal jeg love dere!
Men nå kaller leksene.

Snakkees!


GOSH eyebrow kit

 • Skrevet 10.03.2012 - klokken 22:42 i kategorien Blogg

Heei!

I sta var jeg på mosseporten en tur, og da kjøpte jeg et øyenbryns sett på vita og tenkte at jeg kunne skrive et innlegg om det.

Det har tre farger, wax og en børste med to forskjellige ender. Jeg bruker den i øverste i venstre hjørne, den passer til min hud og hårfarge, de andre er også bra men passer bare ikke helt til meg. wax'en er til for å holde øyenbrynene på plass og bevarer fargen lenger, jeg synes helt erlig selv at den er utrolig bra!


Litt uklarte bilde fordi lyset var rett over, men dere ser fargen og formen. På børsten er det to ender en som er som øyenskygge, på en måte en pute og på den andre er det litt mer børste. Jeg bruker den børste aktige til både fargen og wax'en.

Du får kjøpt den på vita for 119kr, og det er vert det!

snakkees!

hva synes du??


Spørsmåls runde!

 • Skrevet 10.03.2012 - klokken 21:16 i kategorien Blogg

Heihey!

Som jeg sa i et tidligere innlegg sa jeg at jeg tenkte å ha en sprøsmåls runde, og nå skal jeg ha det. Så hvis det er noe du lurer på så er det bare å skrive det i kommentar feltet. Men jeg tenkte også at jeg kunne kanskje begynne med ukens spørsmål? Skal tenke over det:)


Hvis det kommer et spørsmål om jeg liker sjokoladde så er svaret ja!:)

Forresten så har jeg stripet håret litt lysere, jeg gjorde det hjemme men det ble misslykket så jeg fikk fikset det hos frisøren.

Men vi blogges!

Snakkees

Noe du lurer på?
Synes du jeg burde begynne med ukens spørsmål?Tgif

 • Skrevet 09.03.2012 - klokken 17:01 i kategorien Blogg

Heeei!<3

Jeg beklager såå mye for kjempe lite og dårlig blogging, men nå skal jeg begynne for fult. Men ja, i dag er det fredag og Thank god its friday! Akkuratt som på over skriften. Vel dagen har gått ut på skole og bare komme hjem å slappe av.

Forresten for å små reklamere litt da, gå på YouTube og søk på "kony 2012" og se på videoen som kommer opp først. Kjempe rørende! Men ja vi snakkees!


...

 • Skrevet 01.03.2012 - klokken 17:43 i kategorien Blogg

Hey folks!<3

Hehe, vet at det kanskje ikke er så mange som leser bloggen men samma det. Fant ikke på en passende overskrift, så eh.. ja. I dag har jeg bare vært på skolen som alle andre, var ikke noe speielt som skjedde. Men husker dere i forrige innlegg at jeg skrev at jeg skulle ha engelsk fag dag? Jo fo det hadde jeg jo og da skal vi skrive en "film omtale" om Oliver Twist akkuratt den filmen jeg ikke så! + at vi skal lage en post plakat(?) skal begynne på film omtalen i dag, men glemte vurderingskriteriene på skolen så får ikke gjort så mye:)

Men i morra blir det en bedre dag men bedre fag, tenkte at jeg skulle ha en spørsmåls runde. Kanskje etter på eller i morra, jeg får se hva det blir til.


Slenger bare med et bilde jeg tok for litt siden og sorry for at jeg ikke har så mange kamera bilder, men jeg finner ikke laderen til kameraet mitt, så eh.. ja:(

Hva har du gjort i dag?Okei, let's start!

 • Skrevet 28.02.2012 - klokken 19:08 i kategorien Blogg

Heyhey!

Velkommen til bloggen min, om dere kanskje skjønner er navnet mitt Jenny, men itt fulle navn er Jenny Nøkleberg Sandbæk og er 13år og kommer fra Rygge. På fritiden liker jeg å være med venner og ha det gøy, jeg har ikke noen spessiel aktivitet for øyeblikket men jeg tenker å begynne dans eller turn eller no sånt. Jeg kommer til å blogge om hverdag, outfits, bilder og egentlig det meste.


Meg for ikke så lenge siden :)

I dag har jeg bare vært på skolen, kjedelig. Men i morra skal vi ha "engelsk fag dag" jippi.. men vi skal ha gym da.

Nå vet dere litt om meg og hva jeg har gjort i dag!

Hva har du gjort i dag?


Velkommen til min blogg!

 • Skrevet 27.02.2012 - klokken 15:53 i kategorien Blogg

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


Les mer fra » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
Her kan du skrive hvor du bor, navnet ditt og en kort beskrivelse av bloggen din.
+ Legg meg til som venn

kategorier -

Blogg -

arkiv -

April 2012 - Mars 2012 - Februar 2012 -

© Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits