Algebra..

  • Skrevet 12.03.2012 - klokken 17:39 i kategorien Blogg

Heihei!

Sorry for at jeg ikke fikk blogga i går, mye å gjøre den dagen:( Men i dag har egentlig gått ut på å være på skolen og lekser, nå sitter jeg med algebra, det er egentlig litt gøy. Er snart ferdig, så venter naturfag, norsk og tysk. Også har jeg en bok andmeldelse jeg må gjøre til onsdag, gøy skal jeg love dere!
Men nå kaller leksene.

Snakkees!


GOSH eyebrow kit

  • Skrevet 10.03.2012 - klokken 22:42 i kategorien Blogg

Heei!

I sta var jeg på mosseporten en tur, og da kjøpte jeg et øyenbryns sett på vita og tenkte at jeg kunne skrive et innlegg om det.

Det har tre farger, wax og en børste med to forskjellige ender. Jeg bruker den i øverste i venstre hjørne, den passer til min hud og hårfarge, de andre er også bra men passer bare ikke helt til meg. wax'en er til for å holde øyenbrynene på plass og bevarer fargen lenger, jeg synes helt erlig selv at den er utrolig bra!


Litt uklarte bilde fordi lyset var rett over, men dere ser fargen og formen. På børsten er det to ender en som er som øyenskygge, på en måte en pute og på den andre er det litt mer børste. Jeg bruker den børste aktige til både fargen og wax'en.

Du får kjøpt den på vita for 119kr, og det er vert det!

snakkees!

hva synes du??


Spørsmåls runde!

  • Skrevet 10.03.2012 - klokken 21:16 i kategorien Blogg

Heihey!

Som jeg sa i et tidligere innlegg sa jeg at jeg tenkte å ha en sprøsmåls runde, og nå skal jeg ha det. Så hvis det er noe du lurer på så er det bare å skrive det i kommentar feltet. Men jeg tenkte også at jeg kunne kanskje begynne med ukens spørsmål? Skal tenke over det:)


Hvis det kommer et spørsmål om jeg liker sjokoladde så er svaret ja!:)

Forresten så har jeg stripet håret litt lysere, jeg gjorde det hjemme men det ble misslykket så jeg fikk fikset det hos frisøren.

Men vi blogges!

Snakkees

Noe du lurer på?
Synes du jeg burde begynne med ukens spørsmål?Tgif

  • Skrevet 09.03.2012 - klokken 17:01 i kategorien Blogg

Heeei!<3

Jeg beklager såå mye for kjempe lite og dårlig blogging, men nå skal jeg begynne for fult. Men ja, i dag er det fredag og Thank god its friday! Akkuratt som på over skriften. Vel dagen har gått ut på skole og bare komme hjem å slappe av.

Forresten for å små reklamere litt da, gå på YouTube og søk på "kony 2012" og se på videoen som kommer opp først. Kjempe rørende! Men ja vi snakkees!


...

  • Skrevet 01.03.2012 - klokken 17:43 i kategorien Blogg

Hey folks!<3

Hehe, vet at det kanskje ikke er så mange som leser bloggen men samma det. Fant ikke på en passende overskrift, så eh.. ja. I dag har jeg bare vært på skolen som alle andre, var ikke noe speielt som skjedde. Men husker dere i forrige innlegg at jeg skrev at jeg skulle ha engelsk fag dag? Jo fo det hadde jeg jo og da skal vi skrive en "film omtale" om Oliver Twist akkuratt den filmen jeg ikke så! + at vi skal lage en post plakat(?) skal begynne på film omtalen i dag, men glemte vurderingskriteriene på skolen så får ikke gjort så mye:)

Men i morra blir det en bedre dag men bedre fag, tenkte at jeg skulle ha en spørsmåls runde. Kanskje etter på eller i morra, jeg får se hva det blir til.


Slenger bare med et bilde jeg tok for litt siden og sorry for at jeg ikke har så mange kamera bilder, men jeg finner ikke laderen til kameraet mitt, så eh.. ja:(

Hva har du gjort i dag?Les mer fra » Mars 2012 » Februar 2012
Her kan du skrive hvor du bor, navnet ditt og en kort beskrivelse av bloggen din.
+ Legg meg til som venn

kategorier -

Blogg -

arkiv -

Mars 2012 - Februar 2012 -

© Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits