Hoioi

  • Skrevet 27.04.2012 - klokken 22:05 i kategorien Blogg

Overskriften har ingen mening, menmen. Får ikke vist innkjøp i dag siden blogg.no klikker bra, men får ta det i morra:) nå sitter jeg godt planta i gostolen, i morra skjer det ikke noe spesielt men skal kanskje på kino og tenkte at jeg skulle bytte på litt design!
Men vi snakkes i morra!


Someday

  • Skrevet 26.04.2012 - klokken 22:20 i kategorien Blogg

Heihei, i sta var jeg på mosseporten (senter) med Tonje, utrolig koselig og utrolig mye salg! Men viser innkjøpene i morra, men det siste vi så på før vi dro var den nye parfymen til Justin Bieber "Someday" lukter utrolig godt, men kjøpte den ikke. Men hvis eller når han kommer til Norge gjett om jeg skal!
Men vi snakkes i morra!


Oppsumering!

  • Skrevet 24.04.2012 - klokken 22:05 i kategorien Blogg

Hei, har rett og slett ikke hatt tid til blogging, og når jeg faktisk hadde tid så klikka pc'en og mlbilblogging er ikke like bra, men mobilblogger nå. Hehe. Men ja, som sakt var jeg i bursdag på fredag til to herlige jenter, var kjempe koselig og ikke minst gøy! Men det som var dumt var at vi hadde en lek hvit vi skulle snurre 10ganger rundt en flaske, og jeg var første mann på laget mitt og når jeg var ferdig var jeg veldig svimmel. Og når jeg er svimmel går ting veldig galt så jeg bare deisa ned i gulvet og slo både hode og knær. Runde to skulle man tro jeg var på vei ut døra.. Men gøy for det da. På lørdag hadde vi besøk men tok ikke bilder, og på søndag var jeg o søsteren min med ho ene som var på besøk, på kino for å se "American pie reunion" veldig morsom, anbefales! Bildene kommer nederst.
Snakkes!


I'm sorry bro..

  • Skrevet 18.04.2012 - klokken 21:30 i kategorien Blogg

Heihei!
Sorry for at jeg ikke har blogga i det siste, mye å gjøre med skole osv..Men som jeg har sakt mange ganger før så skal jeg få begynt ordentlig nå :)
På fredag skal jeg i bursdag, så da blir det nok en del bilder! Men akkurat nå sitter jeg å ser på tv Norge og venter på at den nye serien "Good Christian Bitches" eller hva den heter.
Prekas i morra!


Inspo

  • Skrevet 11.04.2012 - klokken 22:03 i kategorien Blogg

 

 


 

Hei!

I dag har jeg bare hvert på skolen, gjort lekser og slappet av, men i morra skal søte Tonje bli med meg hjem. Vi skal jobe med et engelsk intervju(?) hvor vi intervjuer hverandre. Men som dere ser har jeg lagt ut litt inspo bilder av det som inspirerer meg, ble ikke så mange bilder men det er nå bilder. Jeg skal bli flinkere til å variere med bilder og ha fler bilder av meg, men må bare lde kameraet og jeg skal nok huske det til i morra :) Jeg ser jo på statistikken at jeg hr noen lesere og jeg håper at jeg får fler og at de kommenterer men dere gjør som dere vil, men det hadde hvert veldig hyggelig og hvis du har blogg kommer jeg til å kommentere tilbake. 

Hva inspirerer deg?Back to school!

  • Skrevet 10.04.2012 - klokken 21:47 i kategorien Blogg

Heihei

De fleste begynnte på skolen i dag, var ikke noen serlig fin start. Jeg startet dagen med å forsove meg! Og selvfølgelig begynnte det å reine hele dagen og da blir håret mitt bølgete, bustete og så ut om at det  var bomba.. Men dagen gikk overaskende fort, noe som lettet opp dagen min litt mer. Når jeg kom hjem gikk jeg bar å slappet av med en gang og gjorde lekser, så var det trening og nå sitter jeg her:) Ikke noe serlig spendene som skjedde for meg, men når hvet dere hvertfall hva jeg har gjort!Snakkes!

Begynnte du på skolen i dag?


I'm Back!

  • Skrevet 09.04.2012 - klokken 21:59 i kategorien Blogg

Hei!

Nå er jeg tilbake fra den pausen jeg ikke hviste att jeg skulle ha, men det ble nødvendig av personlige grunner. Men nå er jeg tilbake med mange fler innlegg og nytt design! Takk til Marie som forandret deignet mitt, dere kan finne bloggen hennes her www.maariejt.blogg.no.  Men jeg skal ordne med profil tekst og bilde og sefølgelig header. Nå sitter jeg på rommet mitt og later meg på det beste før jeg begynnner på skolen igjen i morra, det blir godt å se vennene mine igjen. Blogg.no er så dårlig nå, selvom jeg har bra nett får jeg ikke lastet opp et bilde.

 

 

 

Bildene er fra We heart it. 

snakkes!

Hva har du gjort i ferien? 


Les mer fra » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
Her kan du skrive hvor du bor, navnet ditt og en kort beskrivelse av bloggen din.
+ Legg meg til som venn

kategorier -

Blogg -

arkiv -

April 2012 - Mars 2012 - Februar 2012 -

© Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits